Jedlá sóda, hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný

Karcinóm

Došlo k veľkým problémom, mama bola diagnostikovaná rakovina IV. Stupňa.
Nerozumiem, ako by som mohol vynechať vývoj takej hroznej choroby.
Už dve desaťročia bojujeme spolu s chorobami môjho otca, presne pred tromi rokmi bol jeho stav veľmi vážny a nervy nemohli vydržať hovoriť s lekármi vo vojenských nemocniciach (nemocnica Burdenko, kardiologické oddelenie, ul. Hospitalnaya) (otec plukovník) rezervy, raketové jednotky, slúžil v Baikonur, nielen bojovník, ale je jedným z vývojárov protónu a Burana, veľmi úžasného a slušného človeka, ale naša vlasť je URODINA!)
Išiel som do polikliniky Gazprom, len pre babosy, a po troch dňoch vyšetrenia bola diagnóza pre neho upravená, potom sa všetky časti môjho tela chveli, ako to môže byť? 20 rokov nám hovorí jedna vec, ale tu je úplne iný príbeh, o dva dni neskôr sme boli v lekárskom a chirurgickom stredisku Pirogov v reumatologickom oddelení a jeho život sa začal zlepšovať v súvislosti s poskytovaním špičkovej starostlivosti, na tri roky dostal americký týždenník Enbrel droga - všetko začalo s približne 100 000 rubľov mesačne, teraz to stojí 50 000 rubľov)
ale tento ústup, alebo sa snažím ospravedlniť.
počas tejto doby som šetril zdravie mojej matky. najsilnejšia osoba v našej rodine, všetko na nej spočíva - doma, deti, chata, nálada a ešte oveľa viac
Samozrejme, mám otázku pre lekárov - ako by sa mohol nádor raz ročne vyšetriť ultrazvukom, krvnými testami, röntgenovými lúčmi??
ako vôbec nemôžete vidieť diagnózu za tri roky a za tri mesiace? 12. apríla podstúpili vyšetrenie na poliklinike - ultrazvuk je v poriadku, krv je vynikajúca, diagnóza je zdravá, 29. mája bola prijatá do nemocnice (pobočka Burdenko v Sergiev Passass) na neuropatologické oddelenie - vyšetrila ju a konzultovala gynekológ - ultrazvuk - nejde o patológiu, krv - všetky ukazovatele sú normálne a 29. júla - rakovina vaječníkov IV

Stručne povedané, teraz absolvovala svoj prvý chemický kurz. je to len zadok a chápem, že chémia zabíja všetko, nielen rakovinu, ale aj imunitu, samotnú psychiku a ak sa spoliehate na lekárov, budete čerpať iba peniaze -
účet za vyšetrenie a prvá chémia dosiahli 125 000 rubľov, teraz 25 000 až 3 000 rubľov každé tri týždne, operáciu 400 000 rubľov, resuscitáciu 10 000 za deň - bez liečby, + rehabilitačné obdobie 50 000 predplatenie,
a zaručujú, nielen, hovoria, dobre, ako ste sa takto vydali?.

Teraz od kriku k téme

Prestaval som celý internet alternatívnymi metódami liečby tohto bahna
a narazili na tému liečby rakoviny pomocou sódy, čo by mohlo byť jednoduchšie a čo riskujem - nič!
pretože Som tvrdohlavý človek, rozhodol som sa to vyskúšať
a začal denník

Teraz dokážem demonštrovať dynamiku počas prvých 5 dní experimentu

podstatou
Prášok na pečenie:

Sódu nepovažujem za všeliek na všetky choroby, ale napriek tomu používam až 3 gramy rovnakej jedlej sódy denne z obchodu. Vieš, nedávno som si všimol zaujímavé veci. Neviem, či vás tvoja stará mama ošetrovala, alebo možno mama používala horúce mlieko so sódou a medom. V mojom prípade bolo najťažšie nachladenie vyliečené za jeden deň. Takto sú teraz moje deti uzdravené.

Ja sám prakticky neužívam lieky, hoci som podstúpil niekoľko ťažkých operácií naraz a predtým, ako som musel pravidelne brať lieky proti bolesti. Nedávno som čítal článok o mužovi menom Tullio Simoncini. Je to taliansky lekár, ktorý lieči rakovinu netradičným spôsobom as pomocou jedlej sódy..

Vo všeobecnosti nie je ťažké uhádnuť, že nekonvenčné metódy liečby spôsobujú drvivé údery farmaceutickému priemyslu. Verte tomu alebo nie, pre výkonné korporácie, ktoré vyrábajú drahé lieky na vyliečenie „nevyliečiteľných“ chorôb, nie je vôbec ziskové. Celý ich kapitál je založený na chorobách, celé toto odvetvie spočíva na „nevyliečiteľných chorobách“. Tieto korporácie dokonca vedú skutočnú vojnu proti ľuďom ako je Tulio Simonchini. Pod zámienkou bol dokonca raz poslaný do väzenia!

Táto osoba s rakovinou lieči sódu aj v neskorších štádiách. Objavil fungálnu povahu tejto hroznej patológie a začal používať hydrogenuhličitan sodný alebo jedlú sódu. Pacienti pijú roztok sódy alebo sa týmto liekom priamo lieči nádor. Výsledky sú pôsobivé. Je zvláštne, že po predložení výsledkov svojej práce ministerstvu zdravotníctva bol nadaný lekár zbavený preukazu spôsobilosti a potom bol umiestnený do väzby. Dnes však rovnakým spôsobom zachraňuje pacientov, ktorí boli odsúdení na zánik.

Nebudem popisovať lekárske procesy, ktoré sa vyskytujú počas liečby sódy, s lekárskou terminológiou. Plesne, ktoré (podľa Simonchiniho) sú nádory, však rastú v tele, v ktorom vznikol oxidačný stres. Preto acidobázická rovnováha hrá dôležitú úlohu. Hrdina nášho príbehu však v zásade „Amerika neobjavila“. Výhody jedlej sódy sú uvedené napríklad v knihe „Tváre Agni jogy“ (zv. 8, s. 99 - 100)..

Tam si môžete prečítať, že patologické usadeniny v chrbtici a kĺboch ​​sa vylúhujú a rozpúšťajú pomocou sódy. Tiež liečený:

Sóda sa lieči dnou (pozri „Sóda na pečenie - božský liek alebo len placebo“)..

Soda pomáha rozpúšťať kamene v pečeni a žlčníku, obličkách a črevách, liečiť žlčové kamene a urolitiázu. To nie je všetko. Sódou na pečenie sa zabráni rádioaktívnej infekcii, odstránia sa rádioaktívne izotopy a ťažké kovy vrátane: ortuti, kadmia, bária, olova.

Vestibulárny aparát je posilnený, pozornosť je zvýšená. Je to všetko pravda? Nejaký druh sódy z obchodu, ktorý sa používa pri varení? Áno, áno, áno, je to rovnaké!

A prvý antibiotikum penicilín, ktoré naraz revolúciu v medicíne, je iba plesňou. Otvorili ho a pridelili ho na začiatku 20. storočia nášho letopočtu. V období Inkov sa používala ako privilegovaná kasta liečiteľov „Palanquin Porters“..

Pre milovníkov moderného výskumu sú tu niektoré z nich týkajúce sa účinku sódy na ľudské telo:

Soda ničí acidózu - posun acidobázickej rovnováhy tela smerom k kyslosti; Acidóza je spôsobená stratou duševnej energie a je sprevádzaná: podráždením a hnevom, úzkosťou, strachom a nenávisťou.
Trávenie sa vykonáva presne v alkalickom prostredí zdravého tela.
Soda uľahčuje fungovanie obličiek tým, že vytvára alkalický moč.
Alkalické prostredie je neprijateľné pre vývoj červov a iných parazitov. Len v nej zomrú.
V alkalickom prostredí nie je zubná sklovina ničená. Zostavte si svoje vlastné závery o zubnom kaze, ktorý je spôsobený kyslými slinami pH = 5,7 - 6,7.

O použití jedlej sódy budem písať neskôr. Používajte ho lepšie v horúcom mlieku alebo vode. Môžete jednoducho naliať suchú sódu do úst lyžičkou a vypiť ju teplou vodou, mliekom.

takže tu sú moje prvé záznamy

08/14 prepustený z nemocnice - stav t-37.8
tlak 98/65, pulz 97
hmotnosť 88 kg
nevoľnosť, zvracanie, nemôže piť,
kyslá kvapalina 2,5 litra

keď prvýkrát vzali 50 g mlieka so sódou na špičku noža (ľahko sa napili)

08/15
t 37,4
tlak 95/63, pulz 101
hmotnosť 85
záchvaty nevoľnosti,
Dicarbamine, Veroshpiron, Latran
bolo to jednoduchšie, ale nič neje a málo pije, dehydratácia
ráno som vypil 100 gramov mlieka so sódou 1/5 sauny
večerné mlieko so sódou 150 gramov s 1/4 čajovej lyžičky
kyslá tekutina 600 g

08/16
t 36,9
tlak 98/65
srdcová frekvencia 91
hmotnosť 84
začal jesť a piť, ale pil 500 ml za deň, pil 500 ml, džúsy, čaj -400 ml
kyslá tekutina 0
mlieko so sódou 200 g ráno a večer sóda na 1/3 čajovej lyžičky

08/17
t 36,6
tlak 103/68
pulz 88
hmotnosť 84 - znamená, že voda neprišla a nestratila sa
ráno a večer mlieko a sóda s 1/3 čajovej lyžičky

08/18
t 36.1
tlak 110/70
pulz 82
hmotnosť 84
mlieko so sódou,
začať jesť, piť vodu v objeme 700 ml, čerstvo vylisované šťavy 300 ml, čaj 500 ml

Recenzie pacientov s rakovinou liečených na rakovinu pomocou sódy

1. Rustam Khalidov: „S priateľom bol zaobchádzaný s roztokom sódy, prisahá, že po dvoch sedeniach začal jesť ako úplne zdravý človek, hoci predtým zvracal len pri pohľade na jedlo, nakoniec bol vyliečený. Rakovina bola 4 stupne.

2. Irina Leonidovna: „Moja priateľka a sestra zomrela na rakovinu. Ja sám som prežil, ale obraz recidívy pokračoval dva roky po operácii. Okrem toho, rovnako ako mnoho bývalých pacientov s rakovinou, sa začala rozvíjať psoriáza. Našťastie som dostal materiál na sódu "A teraz som zdravý a moje zdravie sa začalo natoľko vracať, že sivé vlasy začali miznúť.".

3. NIEKTORÉ ZAREGISTROVANÉ NEDOSTATKY Z NEMOCNICE - „DOHODY“ - TOTO JE VÝSLEDOK:

Eugene Kovalenko ". Dohodli sme sa a vrhli sa za peniaze do nemocnice s bratrancom sodným podľa metódy Tulio Simnchini... Metastázy pečene sa zvýšili z 22 mm-32 mm na 3 cm-5 cm. Žily boli spálené..

4. O REAKCII MINZDRAVY na náhle OBNOVENIE pacienta z štádia 4 rakoviny:
Rustam Khalidov: „Keď prišiel do nemocnice, aby preskúmal svoje dokumenty, vyhodili ho z nemocnice s tým, že dokumenty o výskyte rakoviny stupňa 4 sú nepravdivé. ale tieto kúsky papiera sú pre nich najdrahšie... je to fakt! “
Súdruhovia, nebuďte nažive - nehľadajte pomoc od tých lekárov, ktorí po stáročia bezpečne sprevádzali chorých do hrobu, keď im pred smrťou odtrhli viac peňazí. Oslovte tých, ktorí si cenia svojho svedomia a skutočne dávajú svoj život, aby dali život ostatným - VY.

5. Tulio Simonchini (lekár, ktorý úspešne a rýchlo lieči hydrogenuhličitan sodný, to znamená jedlú sódu, pacientov s rakovinou v ktorejkoľvek fáze):
„... Myslím si, že pokiaľ existuje celosvetový chobotnica, ktorá riadi svetové procesy, táto metóda nie je oficiálne uznaná. Napriek storočiam výskumu zostáva rakovina nevyriešená, pretože niekto musí ľudí zabíjať. “.

Liečba sódou

Člen od 02/09/2019 Príspevky: 5 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Vážení užívatelia fóra. S liečbou sódy sú značné skúsenosti. Môj tchán sa lieči a používa ho dlhšie ako 2 roky. Ak má niekto záujem a informácie predlžujú jeho život, je pripravený zdieľať zážitok blízkej osoby.

Dátum pripojenia: okt 2016 Príspevky: 4 808 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Napísala správa od používateľa% 1 $ s:

Člen od 02/09/2019 Príspevky: 5 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Choroba 3 roky, rakovina čreva a štádium pečene 4. Časť čreva bola odstránená pred 2 rokmi. Veľké metastázy pečene. HT prešiel mnohokrát, posledných šesť mesiacov HT odmietol. V decembri 2018 bol súčasne liečený na Feodosii na klinike alternatívnej medicíny počas 3 týždňov. I / O sóda používaná takmer rok v niekoľkých kurzoch. Rozhodol som sa prerušiť sódou, pretože teraz beriem niekoľko ďalších liekov, ktoré boli predpísané v Theodosia na alternatívnej klinike..
Kvôli nedostatku sodovky v roztoku v lekárňach získaných s veľkou rezervou. V súčasnosti bolo k dispozícii ďalších 5 škatúľ po 28 plechovkách po 200 ml. Ak existuje potreba niekoho v sódy, môžete si ho kúpiť. Všetko vo výrobnom obale

Dátum pripojenia: okt 2016 Príspevky: 4 808 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Napísala správa od používateľa% 1 $ s:

Člen od 02/09/2019 Príspevky: 5 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Prestal používať sódu, pretože konzumovali po dlhú dobu, viac ako 2 roky a tiež kvôli používaniu iných liekov predpísaných na klinike. Ošetrujúci lekár z tejto kliniky odporučil, aby sa zastavil sódou

Pripojený: 02/11/2019 Príspevky: 4 Poďakoval: 0 krát Poďakoval: 0 Times ->

Recenzie na ošetrenie prírodnej sódy Nano-Soda

Napíšte svoju recenziu

Ibrahim

49 Zhytomyr

Skvelý produkt. Hodil 5 kg za mesiac! Odporúčam to všetkým.

Andriy

Veľmi zaujímavé. Myslím, že to skúsim.

Je to skvelé.) Je možné zlepšiť športové výsledky a dosiahnuť prevenciu rakoviny. zaujímavý.

Rustam

Pred mesiacom som si kúpil nanosodu na všeobecnú prevenciu. účinný prostriedok nápravy. zmena v pocite sa cíti k lepšiemu. skutočný nárast sily a pozitívnych emócií.

Galina

Rostov na Done

Bola mi diagnostikovaná rakovina prsníka. K môjmu veľkému šťastiu sa skutočnosť, že bola objavená v ranom štádiu, ukázala ako čisto náhodná. Pokiaľ ide o sódu, pozrel som sa na veľa informácií. Inšpirovali ma prípad úplného zotavenia sa z rakoviny 4. stupňa. Muž v Barnaule používal obyčajnú sódu. Po chemoterapii sa rozhodla pre organickú sódu, pretože sa obávala možnosti vedľajších účinkov obyčajnej sódy. Po vyhľadávaní materiálov na internete som zistil, že veľa ľudí pije sódu a sú pozitívne výsledky. Dokonca aj lekár, nie vonku, hovorí, že sóda skutočne pomáha nielen pri rakovine. Aj keď to v praxi z nejakého dôvodu nepoužívajú? Všeobecne platí, že tretí týždeň. Som na strave. Všimol som si zlepšenie pohody. O tejto chorobe nemôžem nič povedať. Ale cítim sa skvele. Vďaka Nano Soda!

Beriem na prevenciu piaty deň. Naozaj pomáha. Jedinou negatívnou je strava. Ale stojí to za to. Zdravie - ako keby sa znovu narodilo. Život získal farbu. Farby sú jasnejšie. Stručne povedané: Soda je téma!!

daniel

Známy pomohol. Vzal som si prevenciu. Celý úspech!

rusram

veľmi zaujímavé. treba to skúsiť

Maryana

Moja teta bola diagnostikovaná na rakovinu prsníka, najprv sme panikárili a chceli sme hľadať peniaze na liečbu v Izraeli alebo Nemecku. Ale potom som čítal na internete o metóde Dr. Tulio Simonchini. Ukázalo sa, že NanoSoda je veľmi účinný pri liečbe rakoviny, pretože čistí krv a obnovuje rovnováhu pH, čím znižuje kyslé prostredie v tele. Potom ju naša teta začala brať každý deň a robila to dva mesiace. A potom išla na následné vyšetrenie a ukázalo sa, že veľkosť nádoru sa výrazne znížila a tak ďalej. Najprv musíte vyskúšať všetky dostupné prostriedky, najmä preto, že nie sú také drahé.

víťaz

Otec má rakovinu prostaty. Začal brať nanosodu pod lekárskym dohľadom. Som skeptik a výsledok bol presvedčivý, poviem jednoducho: NANOSODA HELPS!

Svetlana

Charkov

Asi pred mesiacom som začal piť Nanosodu, zatiaľ čo ráno pijem pol čajovej lyžičky na pohár denne. Je pravda, že účinok je veľmi dobrý, zdravotný stav sa zlepšil, niektoré problémy zmizli. Aby to naozaj fungovalo!

Christina W.

Kazachstan

Ahoj! Ďakujem za to, že ste))) NanoSod berieme ako celú rodinu iba na týždeň, aby sme zvýšili pH, takže deti prestali ochorieť a my všetci sme zvýšili silu)))) Takže teraz budeme vašimi pravidelnými zákazníkmi)))))))))

Alice

Moja sestra vyliečila rakovinu prsníka pomocou nanosody. Vzala to trikrát denne, 10 gramov zriedených v teplej vode. Po iba 2 mesiacoch vyšetrenie ukázalo, že rast nádoru sa zastavil a metastázy zmizli a celkové zdravie sa zlepšilo. Teraz je úplne zdravá, ale za profylaxiu pokračuje v užívaní nanosody a dostala ma na ňu, vďaka čomu sa obnovuje moja rovnováha pH a zlepšuje sa trávenie))))) Ďakujem veľmi pekne))))))

Irina Smolova

Tento produkt je úžasný, pre mňa sa ukázalo, že NanoSoda je všeliek. Na jeseň sa videnie začalo prudko zhoršovať, bežal som okolo všetkých lekárov, dribloval všetky druhy kvapiek a lekári len pokrčili plecami a predpisovali nové tabletky a poháre! Ďakujem, že priateľ dal skúšku, skúška sa zhoršila takmer okamžite. Tiež som objednal v Kyjeve, pil a moja vízia bola obnovená!

miroslav

Dôrazne odporúčame všetkým, aby sa považovali za prevenciu rakoviny

Birlyukevich Anton

Kúpil som ho po pozeraní dokumentárneho programu o sódy. Roztok sódy používam pred tréningom v telocvični a po nej. Výsledky sa zlepšili. Beriem väčšiu váhu, zatiaľ čo neexistuje taká únava ako predtým.

Alexei

Mám rakovinu prostaty, beriem nanosodu menej ako mesiac, ale rast nádoru sa už zastavil a bolesť sa znížila. Aby som bol úprimný, donedávna som neveril, že to bude fungovať, a to tak rýchlo a efektívne. Ale od jeho prijatia sa to pre mňa stalo ľahšie a bola tu nádej na návrat do zdravého a šťastného života, ĎAKUJEM.

Alesya Vasilieva

Čoskoro to bude ako rok, keď vezmem nanosodu. Najprv som sa liečil na rakovinu čreva a teraz na prevenciu, pretože posledné vyšetrenie ukázalo, že som bol úplne vyliečený))) Ďakujem za pomoc pri návrate do normálneho a zdravého života))))

Angela Belotserkovskaya

Tyumen

Objednal som si Rusko z USA na všeobecné zotavenie, pretože som o tejto sódy počul veľa pozitívnych vecí. Skúsil som to a výsledok sa mi páčil. Objavila sa energia, ustupovala únava a apatia, dokonca zlepšila videnie. Teraz som si objednať v Kyjeve, cena je rovnaká a kvalita taky. Presvedčil som svoju matku, aby začala brať, má choré obličky, prvé výsledky už existujú, zlepšenie jej tváre!

Mar'yan

Kyjev, Ukrajina

Pravidelne kupujem NanoSoda. Ešte lepšie je, že som tu, aby som konzultoval s Kyjevom a práve tam, vo väčšine prípadov, potrebujem pridať tovar. Je to zášť. Nanomoda je naša rodná zem. Dávam svoje malé deti. Podľa mojich vlastných slov vám môžem povedať, že vo mne, keď som sa stal zmenšujúcim sa táborom, sa táto sebaúcta stala krajšou. Deti sa stali oceľou. Na choloviku boli problémy so troskou. Taký výsledok nemôže byť uspokojený, predtým žijeme úplne prírodný produkt.

Anastasia Tsvetkova

Moskva, Ruská federácia

Rozhodol som sa vyčistiť svoje telo, pretože tridsať čoskoro zaklope a ja sa musím o seba starať ešte opatrnejšie. Šiel som na beh a večer som chodil do posilňovne, ale keďže som sa dlho nezaoberal športom, bolo to veľmi ťažké. Po spustení nôh sa necítim a únava je tak silná, nočná mora. Už myslel, že prestať, ale priateľ povedal o nanosoda, že je určený pre športovcov a zlepšuje fungovanie svalov. Na odporúčanie odborníkov spoločnosť začala brať nanosodu. Stav tela sa zlepšil, stal sa menej unaveným a tréning a jogging začali prinášať väčšie potešenie. Teraz po behu cítim ráznosť a silu, nie únavu!

maria

Počuli sme o nanosode od príbuzného, ​​ukázalo sa, že jej nedávno bola diagnostikovaná rakovina prsníka, ale o tom ani nikomu nepovedala. Hovorí, že nechcel nikoho obťažovať svojimi problémami. A po absolvovaní dvojmesačnej liečby nanosodou nebolo o čom hovoriť, pretože sa nezistila žiadna stopa nádoru. O tom nám povedala až potom, keď sa dozvedela, že nášmu starému otcovi bola diagnostikovaná rakovina pankreasu. Nie je prekvapujúce, že sme okamžite urobili objednávku na tento liek (špeciálne poďakovanie za rýchle dodanie) a starý otec začal denný príjem nanosody. Už to užíva asi mesiac, stále sa necíti celkom dobre, ale už oveľa lepšie. Dúfam, že čoskoro bude mať konečné uzdravenie, všetci mu skutočne veríme.

Cricova Marina

Ďakujem za nanosodu. Zachránila môjho syna, pretože pred rokom ležal na nemocničnom lôžku so sklamanou diagnózou leukémie (((všetky lekárske metódy vrátane chemoterapie nepomohli, ale len predĺžili mučenie môjho dieťaťa.) V tradičnej medicíne sme nevideli východisko. Manžel začal hľadať alternatívu na internete a zistili sme, že))) Na jednom z fór napísali, že boli vyliečení iba vďaka sódy a rozhodli sme sa to skúsiť. Spočiatku dali obyčajnú sódu, potom mal náš syn bolesti žalúdka, a potom nám odporúčali prejsť na nanosodu, po ktorej sa dieťa cítilo dobre. Teraz žijeme šťastným a zdravým životom, aj keď berieme celú rodinu, aby sme zabránili nanosodám, ale teraz sa nebojíme ani nachladnutia))))

Storozhenko Hope

Mám 33 rokov, nikdy som sa nesťažoval na svoje zdravie, ťažko som navštívil lekárov, považoval som sa za absolútne zdravého človeka. Pred dvoma rokmi sa môj stav začal zhoršovať, objavili rakovinu a štádium už nebolo začiatočné. Odmietol som chémiu, pretože som presvedčený, že ide o zničenie vlastného tela. Je to ako zahodiť jadrovú bombu, zomrú nielen zhubné bunky, ale aj zdravé bunky. (Rovnako ako vo väčšine prípadov u nášho lieku vyliečite jednu vec, v dôsledku liečby získate 10 nových vredov). Rozhodol som sa, že nájdem príčinu svojej choroby a neodstráni príznaky, ale skutočne a raz a navždy sa uzdraví. Neviem ako, ale našiel som NanoSoda, zhromaždil som všetky informácie, ktoré som o tom mohol, podplatil mi, že to nie je chemická droga vynájdená ľuďmi, ale že samotná príroda nám dáva prostriedky a nejde jednorazovo, ale obnovuje celé telo. Skúsil som to. Cítim sa skvele, živo, zdravo. Čo ti tiež prajem! Teraz sa celá moja rodina lieči sódou !

Anastasia Daryina

Vypil som zvyčajnú sódu, aby som zvýšil pH tela, a stále som sa cítil zle, akoby to bol žalúdok. A len nedávno som zistil, že sa neodporúča brať pravidelne sódu do obchodu. Po prvom dni užívania nanosody som cítil obrovský rozdiel. Môj žalúdok prestal bolieť a pitie je oveľa jednoduchšie a atraktívnejšie. A hladina ph sa vrátila k normálu po dvoch týždňoch podávania. Pil som pravidelnú sódu asi mesiac a nebol tam žiadny výsledok.

Minulý rok mi bola diagnostikovaná rakovina žalúdka, brušná karcinomatóza. Čítal som o liečivých vlastnostiach sódy a ráno a večer som začal brať pravidelnú sódu z čajovej lyžičky. Účinok bol veľmi zlý, žalúdok prestal tráviť a cítil som sa zle, ale myslel som si, že by to tak malo byť. A potom mi môj priateľ poradil, aby som našiel prírodnú sódu, pretože chemická sóda sa predáva v obchode! A našiel som v USA nanosodu prírodnú sódu, po 2 mesiacoch príjmu som sa začal cítiť skvele, vypil som si sódu podľa odporúčaní konzultanta z USA! Po ďalších 4 mesiacoch som zložil testy a oni mi povedali, že môj nádor bol preč, je preč! Aj naďalej pijem nanosodu a teraz som si ju nedávno objednal po prvýkrát na Ukrajine na odporúčanie konzultantov z USA.!

Ivanna Shainskaya

Po operácii pijem 3 roky po diagnostikovaní rakoviny štítnej žľazy! Uplynuli 3 roky, cítim sa dobre, všetky testy sú v poriadku, urobil som objednávku na Ukrajine prvýkrát, dosiahol som Ivan-Frankivsk za 2 dni, lacnejšie ako v USA. je to pravda

Anastasia

Na konci roku 2010 som pri štandardnom fyzickom vyšetrení našiel na hrudi nádor. Po absolvovaní všetkých testov sa ukázalo, že potrebujem operáciu. Samozrejme, bol som vystrašený, pretože zvyčajne po operácii, ktoré ponúkajú, absolvujú kurz chemoterapie alebo ožarovania, ktorého myšlienka ma šokovala. A začal som hľadať informácie o alternatívnom spracovaní a zistil som, že po operácii je tu možnosť podstúpiť ošetrenie pomocou hydrogenuhličitanu sodného. Táto myšlienka ma skutočne zaujala. Keď som sa stále viac a viac dozvedel o výsledkoch dosiahnutých pacientmi, rozhodol som sa to skúsiť. Vypil som dvojmesačný kurz nanosody na odporúčanie konzultantov pre nanosody inc v USA, potom som postupoval podľa pokynov Dr. Simonciniho a môžem povedať, že som zdravý. Bol som testovaný v roku 2014, urobil som ultrazvukové vyšetrenie, mamogram v roku 2015 a všetky výsledky boli negatívne. Tiež som nemal skúsenosti s vedľajšími účinkami chemoterapie a ožarovania.

Tatyana Sergeevna Larinovich

Objednal som si nanosodu v USA, som veľmi rád, že teraz si môžete objednať na Ukrajine!

Kayim Sultanov

Kazachstan

Objednal som si dodávku do Kazachstanu, dodaný do 8 dní, nestoja to veľa, doručenie bolo bezplatné, ukázalo sa, že je lacnejšie ako v USA! V USA som si objednal nanosodu viac ako rok, prečítal som si nanosodu po chemoterapii, nanosodu užívam už rok, nedošlo k žiadnym relapsom! predtým sa uskutočnili ďalšie dve operácie!

Anna Vakhnina

Kúpil som pre dieťa nanosodu na umývanie riadu a dieťa prírodnou sódou. Následne začala každé ráno brať sódu na zlepšenie trávenia. Trávenie prestalo obťažovať po 1 týždni podávania, cítim sa veľmi dobre, čítal som, že nanosoda je vynikajúca prevencia rakoviny, je to vynikajúci nástroj a cena je rovnaká ako v USA..

Katarína X

Objednal som si nanosodu už dávno z USA a použil som ju na liečbu rakoviny prsníka v počiatočnej fáze, potom, čo som nanosodu opil dva mesiace v nemocnici, povedali mi, že sa mýlili s diagnózou, potom som prestal piť nanosodu, už uplynuli tri roky! Som rád, že cena na Ukrajine je rovnaká ako v USA, v USA som si objednal 10 dolárov plus dodanie a čakal som 10-15 dní.

Andrey Danilov

Dnepropetrovsk

Doručenie bolo rýchle, novou poštou nasledujúci deň do Dnepropetrovska.

hľadanie potvrdenia úspešnej liečby rakoviny sódou

Možnosti témy
Vyhľadávanie podľa témy

hľadanie potvrdenia úspešnej liečby rakoviny sódou

Ahoj. Môj drahý človek bol vážne chorý, spomenul som si, že som na RENT videl talianskeho lekára Tulia Simonchiniho, ktorý lieči rakovinu pomocou sódy. Začal som rovnomerne vyhľadávať jeho kontakty. Telefón, ktorý bol napísaný pravdepodobne na jeho stránke, bol nesprávny (chýba mu jedna číslica). Vo všeobecnosti hľadám ľudí, ktorí s ním boli liečení alebo kdekoľvek inde podľa jeho metódy. Potrebujem konkrétne informácie, vopred.

Je mi to tak ľúto. Cirkev je človek ?

Myslíte si, že takto náhodou ochorel človek a že je chytený rozumný recept s hydrogenuhličitanom a keď sa zotaví, náhodou. tak ?

Soda v zásade nič nedokáže vyliečiť, myslím, že je to shnyaga.

A netahajme náboženstvo do tohto vlákna, dobre?

Je potrebné PRIAMY zmeniť spôsob života, bydlisko, spôsob myslenia, až potom existuje určitá šanca na uzdravenie. Človek musí mať veľmi silný stimul na boj proti tejto chorobe. Myslím si.

„V skutočnosti je všetko úplne odlišné od toho, čo v skutočnosti je.“

A. de Saint Exupery

A netahajme náboženstvo do tohto vlákna, dobre?

Ako si praješ.

Takže všetko v našom svete je náhodné, to je to, čo je smútok.)

A netahajme náboženstvo do tohto vlákna, dobre?

Videný starý sa stal. Neprečítal som podpis Soslyapu ((((

Potvrdzujem. Existujú príklady regenerácie, ale nie sódy. Neodporúčam však ignorovať oficiálne lieky.
Pozrite sa sem, náhle to pomôže
http://onco-laser.ru/p0028.htm

Naposledy upravil YaroslavM; 06/08/2014 o 15:46.

Myslíte si, že takto náhodou ochorel človek a že je chytený rozumný recept s hydrogenuhličitanom a keď sa zotaví, náhodou. tak ?

Kamarát, pokúsil som sa uvažovať o znameních v tomto živote už dlho a žijem v dobrom svedomí, ak viete, prečo sa to stalo, povedzte to jednoducho. Moja mama je chorá. Myslím, že Boh ma trestá, moja stará mama (jej matka) si myslí, že má a má dcéru a veľa príbuzných. Pripojil som sa k „návšteve Freda“, pretože tu hovoria bez záplav, ale vy to neviete.

V takom prípade nemám taký talent, aby som uviedol dôvod.

Akákoľvek choroba je dôsledkom duchovného stavu človeka. To neznamená, že musíte opustiť lekárov a liečbu.

Ale liek lieči príznaky, nie príčinu choroby.

Tu osoba napísala správne: „Je potrebné PRIAMY zmeniť spôsob života, spôsob myslenia len vtedy existuje určitá šanca na uzdravenie.“

Len to zmeňte, aby nebolo všité na mydlo. Svedomie vám povie, v ktorom smere sa chcete zotaviť:

Myslím, že Boh ma trestá, moja babička (jej matka) si to myslí,

A kde a kto o tom povie lepšie ako miestni ateisti? Tu a choď.

V tejto veci bude povodňou hľadanie spásy inde. podľa môjho názoru

Toto nie je povodeň. Toto stanovisko.

Bratia, môžem sa hádať s ktorýmkoľvek „IMHO“, ale nebudem. Prečítajte si prvú správu: Hľadám ľudí, ktorí boli s ním alebo kdekoľvek inde liečení touto metódou. Potrebujem konkrétne informácie, vopred.
O ostatné sa nestarám. Nestrácaj čas a môj čas.

uh Artyom. Faktom je, že toto je fórum. Nie nástenka, ani vyhľadávacia základňa, ani lekárska sekcia. Toto je FÓRUM, to je zdroj, o ktorom sa vedie diskusia (sic!) OKOĽVEK otázok, s výnimkou zakázaných KC a určitých morálnych princípov. Nejaké otázky. DISKUSIA OTÁZOK.

Pokiaľ ide o plytvanie času, je to ako naša práca, dobre? A o stratách času - ak si myslíte, že ste sa pri zdroji pomýlili a nechcete tráviť svoj čas strávený tu - môžem pobočku zavrieť.

Nehoda. :)))
Náš mozog, háčikom alebo krivkou, odmieta šancu :)
Prečo si človek vyvinul takú stabilnú schopnosť vo všetkom hľadať príčinné vzťahy?
Myšlienku náhodnosti je nesmierne ťažké prijať, pretože je v rozpore so základnými inštinktmi, ktoré nútia človeka hľadať racionálne vzorce v prostredí. A iba náhody ukazujú, že nemôžu existovať žiadne vzorce. Odmietnutie nehôd spočíva v tom, že (nehody) popierajú intuíciu z toho, čo dokazujú existujúce procesy, ktorých priebeh nemožno predvídať :)

Áno áno. Skutočnosť, že každý z nás je stále nažive
nepredstavuje normu, ale jav neuveriteľného šťastia (pre neveriacich)

A čo s nimi? :

Vyhlásenia slávnych vedcov - viera a výsledky vedeckých objavov

Einstein
„Čím viac vedy objavujú vo fyzickom svete, tým viac prichádzame k záverom, ktoré je možné vyriešiť iba vierou.“.


von hnedá
„Jedným z najzákladnejších prírodných zákonov potvrdených vedou je to, že vo fyzickom svete nie je nič bez príčiny. Je jednoducho nemožné predstaviť si stvorenie bez Stvoriteľa. “.

Existuje celá kniha takýchto úvodzoviek. Možno sa mýlite, čo si myslíte? )

Naposledy upravil МЮНХГАУЗЕН; 06/09/2014 o 08:16.

Recenzie liečby Neumyvakinom

Dobrý deň! Volám sa Alexey. Pokúsim sa vám povedať o terapeutickej metóde profesora Neumyvakina. Chcel by som hneď povedať, že nie som znalcom tejto oblasti medicíny a ešte som úplne nepochopil podstatu použitia jedlej sódy, ale výsledky ma skutočne potešili. Cez všetky negatívne recenzie a vtipy na internete, po skúšobnom kurze sa to stalo oveľa jednoduchšie, prepustil chronické boláky a vyrovnal tráviaci systém. Pravdepodobne som sa necítil tak dobre od čias vysokej školy.!

Čo ma prinútilo študovať alternatívnu terapiu

Hlavným dôvodom pre štúdium rôznych metód neliekovej liečby boli stále vedľajšie účinky po užití antibiotík. Od detstva trpím rôznymi ochoreniami gastrointestinálneho traktu. Nejako sa ukázalo, že gastritída sa rýchlo začala a lekári sa obávali vredov.

Často museli piť protizápalové lieky a ťažké antibakteriálne tablety. Po liečbe hnačka, dysbióza a ďalšie „pozoruhodné“ komplikácie.

Premýšľal som o tom, či je možné bojovať proti gastritíde bez chémie. Prešiel som internetom a narazil som na knihu profesora Neumyvakina. Úprimne povedané, všetko som nezvládol, ale racionálne spojenie som videl takmer okamžite. Odborník celkom zrozumiteľne vysvetlil podstatu svojej metodológie a citoval výsledky výskumu. Bolo to desivé, ale rozhodlo sa to vyskúšať, pretože nie je zbytočné, že existuje veľa pozitívnych hodnotení liečby sódou a peroxidom vodíka v sieti..

Indikácie liečby podľa Neumyvakinu a znalecký posudok

Najprv som sa rozhodol určiť smer liečby. Našiel som zoznam chorôb, ktoré by podľa autora metodiky mali ustúpiť po ukončení kurzu. Ukázalo sa, že zoznam chorôb je pomerne rozsiahly. Pre seba som zdôraznil chronickú gastritídu a obličkové kamene. Okrem toho sa pri dávkovaní, sódy a peroxidu na pečenie môžete zbaviť radikulitídy, eliminovať účinky otravy, ožarovania a dokonca zmierniť neustále emočné napätie, stres.

Neveril som v úspešnosť takejto liečby a rozhodol som sa konzultovať s odborníkom. Bolo to škoda ísť do nemocnice. Z nejakého dôvodu som si myslel, že otázka týkajúca sa profesora Neumyvakina by vyvolala smiech lekárov, takže som sa jednoducho zaregistroval na fóre súkromnej kliniky a začal nový diskusný postup.

„Lekári neschválili použitie peroxidu vodíka a jedlej sódy. V mojej praxi boli ľudia, ktorí sa so striedavým úspechom pokúšali aplikovať podobnú techniku ​​na seba. Okamžite si všimnem, že zhubný nádor sa nedá vyliečiť takým spôsobom, ale pravdepodobne sa môžete vysporiadať s tráviacimi problémami. Hlavné je sledovať dávkovanie a neprestávať užívať lieky predpísané lekármi. “

Viola Romanovna, gastroenterológ, odborník na výživu

Takéto preskúmania boli celkom bežné. Vyzeral som, že sa neočakávajú žiadne špeciálne vedľajšie účinky, a rozhodol som sa vyskúšať metódu Neumyvakin nie pre seba.

Podstata nekonvenčnej metódy liečby

S chémiou som nebol ani v škole, ale teraz som na všetko zabudol ešte viac. Pokúsim sa vysvetliť, čo som pochopil z Neumyvakinovej knihy „na prstoch“. Podľa autora metodiky je na obnovenie celkového zdravia organizmu potrebné vyčistiť krv toxických látok. To sa dá urobiť dvoma spôsobmi - absolvovať zložitý postup v lekárskom zariadení alebo postupne vyrovnať Ph, pridávať látky bohaté na kyslík (peroxid a soda).

Profesor zdôrazňuje, že pri správnom dávkovaní určitých prvkov môžete:

  • rýchle vyčistenie krvných ciev od cholesterolových plakov;
  • urýchliť odstraňovanie alebo rozpúšťanie kameňov;
  • zlepšiť prirodzenú regeneráciu tkanív;
  • posilniť imunitu.

V sieti nájdete výsledky laboratórnych štúdií, ktoré dokazujú, že po liečbe sódou je rovnováha kyselina-báza normalizovaná a Ph je zarovnaná na požadované hodnoty (približne 7)..

Ako sa má liečiť podľa Neumyvakinu

Je veľmi dôležité zvoliť si správne dávkovanie. Ak budete piť sódu vo veľkých objemoch, telo to bude vnímať ako agresiu a otravu. Trávenie a hnačka sa prirodzene začínajú. Musíte začať s minimálnym podielom. Pil som tri dni pol čajovej lyžičky ráno a večer. Spočiatku to bolo trochu desivé. Bál sa komplikácií, ale neobjavili sa žiadne vedľajšie účinky (našťastie).

Postupne som dávkovanie dával na odporúčanie profesora Neumyvakina. Teraz pijem sódu v priebehu 3-4 dní s prestávkami. Konzumujem asi jednu a pol polievkovej lyžice denne (distribuujem ju trikrát). Nezabudnite piť liek veľkým množstvom vody (najmenej dve poháre). Podľa jeho pocitov si vybral ideálny čas (hodinu po jedle).

Zrušiť odber kontraindikácií. Prečo na internete, všetci veria, že sóda a peroxid nemôžu poškodiť. V skutočnosti musíte byť opatrní. Kniha uvádza, že peroxid vodíka a sóda môžu zhoršovať choroby, ako sú žalúdočné vredy, cukrovka.

Súčasné použitie hydrogenuhličitanu sodného a aspirínu sa tiež neodporúča. Alternatívnu medicínu by prirodzene mali brať tehotné ženy a malé deti..

Recenzie ľudí

Na internete som našiel veľa negatívnych recenzií lekárov o metóde Neumyvakin. Chápem, že odborníci nemôžu túto metódu liečby odporučiť. Všimol som si, že mnohí lekári sa obávajú prudkého poklesu Ph a nasledujúcich problémov, zaujímali ma však názory bežných ľudí, ktorí neboli zaťažení špecializovaným vzdelávaním. Tu je to, čo som našiel na internete:

„Vypil som si sódu podľa Neumyvakina a chcem povedať, že efekt je iba sieť. K pozitívnym zmenám v pocitoch dochádza do 15 minút po prvej dávke. Napríklad moje srdce sa upokojuje a dýchavičnosť prechádza... “

Existujú, samozrejme, nahnevané poznámky. Niektorí pacienti nedosiahli želaný cieľ a podelili sa o svoje negatívne skúsenosti..

„Používanie sódy nemá a nemôže mať žiadny účinok. Osobitne som vyskúšal túto metódu na sebe. Okrem hnačky a bolesti v črevách nemám nič... “

Dávka a celkový stav tela sú dôležité. Nie je potrebné ponáhľať sa do extrémov - podľa Neumyvakinu je možné liečiť všeobecné nevoľnosť a počiatočné štádiá choroby, ale podľa môjho názoru je samozrejme smiešne bojovať proti rakovine pomocou sódy..

Moje pocity po liečbe

Chcem poznamenať, že som nezažil žiadne negatívne stránky (uvoľnené stoličky, bolesti). Soda mi naozaj pomohla s gastritídou, ale je veľmi dôležité povedať, že som mal vysokú kyslosť. Myslím si, že pri nízkych sadzbách sa to len zhorší. Metóda Neumyvakin má podľa môjho názoru právo na existenciu. Náklady sú lacné a výsledok môže byť celkom hmatateľný..

Teraz sa snažím brať peroxid vodíka v malom množstve (riedim niekoľko kvapiek v pohári vody) a sledujem svoje pocity. Neriskoval som a kombinoval kurzy. Všimol som si, že som začal lepšie spať, normálne som šplhal pešo do piateho poschodia a stav mojej pokožky sa výrazne zlepšil (zbledol som). Moja rodina si tieto zmeny všimla a neustále sa ma pýtala na výsledky. Dúfam, že sa nevyskytnú vedľajšie účinky. Zatiaľ je všetko jednoducho úžasné.

Liečba sódou a celá pravda o Neumyvaykinových metódach. Moja recenzia.

Autor: Onopin Artem & nbsp & nbsp Publikované - 23. apríla 2017 & nbsp & nbsp Zobrazení - 20499

Ahojte všetci! Narazil som na video o takom profesorovi Neumyvakinovi Ivanovi Petrovičovi. Začal hľadať, myslieť, všetko je zložené, prístupnou formou. Ponúka drahé spôsoby, ako liečiť svoje telo a zasadzuje sa do pozitívnej nálady v duchovnej sfére. Táto myšlienka ma inšpirovala, keď sa snažím udržiavať zdravý životný štýl (HLS)..

Ale prenasledovali ma životné skúsenosti a zvedavosť, samozrejme som čítal recenzie o jeho metódach liečby sódou a peroxidom vodíka. Ukázalo sa, ako vždy, ľudia boli rozdelení do dvoch táborov, horlivých podporovateľov a horlivých oponentov s pomerom 70% až 30%, a zdá sa mi, že sa upokojujem, aby som tieto tipy v mojom živote upokojil, pretože ich je viac. Ale rozhodol som sa, že sa nebudem ponáhľať, ale študovať problém a stráviť všetko v mojej hlave. V živote si myslím, že ak existujú negatívne recenzie, mali by ste im venovať pozornosť, postaviť sa na miesto tejto osoby a pozerať sa na situáciu s očami, nemôžete sa úplne vyrovnať každému pod jedným hrebeňom, iba ignoramusy to robia.

V recenziách na 90% vody, veta „tak zle“, „profesor Neumyvaikin I.P. podvodník a vôbec nie je profesorom, “„ zničil mnoho životov “atď. Ale okrem týchto fráz nie je nič konkrétne, prečo sa mu hovorí podvodník, prečo jeho metódy ničia ľudí, na žiadnu z týchto otázok nebolo možné odpovedať. Zvyčajne všetky dlhé články o liečbe sódy a peroxidu vodíka končia frázami podobnými „No, viete, ak moderná medicína neakceptuje tieto metódy liečby, potom je to nezmysel.“ Moderná medicína nás už dlho nelieči, ale udržuje stabilný a hrozný stav našich organizmov a dáva veľa zlých rád. Napríklad mám vysoký krvný tlak, že sa nemôžem venovať intenzívnym športy, to znamená, že som sa niekoľkokrát posadil na posteľ a dobre som pre vás vykonal a cvičil. A na otázku „Prečo nerozumiete dôvodom môjho vysokého krvného tlaku?“, Ticho a všeobecné frázy.

Súhlasím s profesorom Neumyvaikinom a jeho spolupracovníkom Zakurdaevom Alexandrom Vasilyevičom, že naše ministerstvo zdravotníctva sa už dlho stalo ministerstvom zdravotníctva, čo je prospešnejšie pre všetky spoločnosti a vládu..

Na svoje závery som použil materiál z kanála YouTube Alexandra Zakurdaeva, v ktorom on a profesor Neumyvaikin hovoria o rôznych témach týkajúcich sa zdravia a dávajú rady, ktoré s vami chcem prediskutovať a zvážiť ich výhody a nevýhody, a rozhodnúť sa, či ich použijem v mojom živote. alebo nie. Aby ste nešli ďaleko, uvedieme videá do toho istého článku, aby neboli neopodstatnené.

Napríklad dávam video o výžive, v tom istom zozname skladieb vidíte druhú časť.

A teraz v podstate. Všetky procesy, ktoré Neumyvaikin opisuje v ľudskom tele, sú z môjho pohľadu správne opísané. Už viac ako tri roky študujem biochemické a iné procesy ľudského tela, aby som neporušil ich pravidlá a neudržoval zdravý životný štýl. Použitie nespracovaných obilnín, to isté presne povedané 100%. Dôkladné žuvanie jedla je len blázon, ktorý o tom pochybuje, všetci ľudia, ktorí prehltnú veľké množstvo jedla, sú náchylní k prejedaniu a obezite a potom sa choroba ďalej tiahne..

Zaujímali ma informácie o pitnej vode, všetci všade hovorili, že by ste nemali piť po jedle, ale dôvody, prečo by ste sa nemali takto nazývať, mal som špekulácie o riedení žalúdočnej šťavy, ale boli to len odhady. Preto som túto metódu pitnej vody nepoužíval v praxi. Ale po získaní informácií od profesora som začal túto metódu používať. A bol som ohromený, funguje to, ale funguje to veľmi zaujímavo. Keď pijeme jedlo počas jedla, riedime žalúdočnú šťavu, táto koncentrácia žalúdočnej šťavy nedokáže naše jedlo hlboko stráviť. Pretože športujem, polovica stravy je bielkovina (mäso). Je veľmi ťažké tráviť mäso telom, zriedenou žalúdočnou šťavou, a to je polovica problémov, v dôsledku toho sa len polovica toho, čo som jedol, dostala do krvi a dosiahla bunky, zvyšok sa jednoducho spláchol na toaletu a pred ďalším jedlom som cítil veľký pocit hladu. Potom, čo som začal piť vodu na odporúčanie Ivana Petroviča, po dlhú dobu zostáva pocit sýtosti, a preto môžem bez problémov jesť podľa rozvrhu. Kto sa stará o svoje telo a monitoruje ich stravu, berie ju do prevádzky, funguje to.

Mám však aj pochybnosti o tom, že profesor sám dodržiava tieto pravidlá, o ktorých hovorí, pretože video ukazuje, že nie je celkom štíhly. Jeho kolega áno, vyzerá veľmi dobre, hoci myslí iba 69 rokov.

Ďalej profesor hovorí, že mäso je produkt, ktorý okysľuje telo a musíte jesť viac rastlinných potravín. Toto mäso sa v tele až do konca nespracováva, najmä ak rozriedite žalúdočnú šťavu a začnete hniť v našom tráviacom systéme, čím znečisťujete krv produktmi rozpadu, a to zasa upcháva pečeň (pečeň je filtrom pre našu krv). To znamená, že sa ukázalo, že nás radí, aby sme sa stali vegetariánmi. Tu nesúhlasím. Biblia hovorí, že Boh dal ľuďom jedlo a rastliny zvieratá, vrátane toho, čo povedal, ktoré zvieratá stojí za to jesť a ktoré nie. Napríklad bravčové mäso za to nestojí, ale hovädzie, jahňacie atď. môžeš použiť. Ak ste zástancom teórie pôvodu opíc, pravdepodobne viete, že starí ľudia jedli mäso a dávali mu prednosť, aj keď niekedy ste sa museli zaoberať zberom (bobule, byliny atď.). Musíme však pripustiť, že neumyvaykin dáva proporcie tým, ktorí jedia mäso, 1 až 3 až 4 časti konzumácie s bylinkami, to znamená 1 diel mäsa, tri diely zeleniny a bylín. Tu v zásade súhlasím, ale nie s proporciou, ale v tom zmysle, že jesť mäso so zeleninou a bylinkami je správne, ale všetci to už vedia, ak sa aspoň trochu zaujímali o zdravé stravovanie..

Dostali sme sa k najzaujímavejšiemu použitiu SODA a HYDROGEN PEROXIDE. Ako vysvetľuje profesor, zo skutočnosti, že jeme nesprávne jedlo, pijeme pri jedle, jeme na skládku, je telo otrávené. Ako som už písal vyššie, toxíny upchávajú pečeň a podľa toho aj celý organizmus. V tomto prípade sa telo okyslí, to znamená, že celkové prostredie nášho tela sa stane kyslé (kyslé), to znamená, že PH sa rovná číslu pod 7,4, z toho pochádzajú všetky naše oblúky. Toto je základ pre konštrukciu teórie Neumyvaikinom. Navrhuje piť sódu ráno, popoludní a večer a potom jesť 15 minút. Podľa neho toto opatrenie vedie k normalizácii PH v našom tele. Snažil som sa to urobiť týždeň, v mojom prípade to nemá žiadny účinok. Zastavil sa, pretože nerozumiem, prečo by sme mali jesť sódu s lyžičkami, aby sme vyrovnali náš PH. Koniec koncov, ak budete postupovať podľa všetkých vyššie uvedených tipov, potom k samotnému okysleniu nedôjde a toto nie sú moje pojmy, to sú slová profesora.

O peroxidu vodíka nie je nič písať, hlúposť je tým úplnejšia, že obsahuje jedovaté látky a na perorálne podanie sa na injekčnej liekovke neuvádza. Aspoň na sode hovorí, že jedlo a my ho používame na určený účel, ale zvyčajne v malých dávkach.

Pokiaľ ide o dni pôstu alebo pôstu na vode alebo zeleninové šaláty, úplne súhlasím s tým, že raz za týždeň sa oplatí vykonať také čistenie tela. Navyše, toto je široká prax opísaná takmer vo všetkých náboženských knihách av tej istej Biblii, sám Ježiš pozoroval pôst a jeho učeníkov, pravoslávna pôst a táto metóda sa používa aj v tradičnej medicíne. Profesor popisuje výhody tejto metódy v tom, že všetok odpad, ktorý nie je strávený alebo je v našej krvi spôsobený nedostatkom potravy, prechádza do druhého kola a telo z neho vytlačí posledné šťavy a zahodí ho, to znamená, akoby čistilo v najtajnejších kútoch..

Veľmi dôležitým bodom profesora nie je jesť po 19:00, ale je to trochu zlé v tom zmysle, že Neumyvaykin hovorí, že hormón Melotanin by sa mal začať vyrábať o 21:00. Stavím sa trochu, telo nemá hodiny a je mu jedno, koľko je hodín teraz, žije na pocitoch. To znamená, že musíte urobiť pravidlo, aby ste nejedli 3 hodiny pred spaním, počas tohto obdobia môžete piť vodu, ale čistite iba všetky čaje, džúsy a kávu. Dôvod je veľmi jednoduchý: popoludní, keď jeme, sa uvoľňuje hormón inzulín, zachytáva glukózu a všetky živiny a rozhoduje sa, kde ich transportovať do tukových alebo svalových buniek. Ak cvičíte najmenej 2-krát týždenne a správne jete (regulujete uvoľňovanie inzulínu), väčšina inzulínu v živinách sa prenesie do svalových buniek, aby sa mohol rásť. Inzulín však nemôže vyjsť s Melotoninom, nočným hormónom, ktorý je zodpovedný za odpočinok a regeneráciu nášho tela. Pod jeho velením sa obnovuje telo a všetky jeho systémy: rast svalov, odbúravanie tukov. Áno, počuli ste správne, vo sne schudneme. A ak ste jedli o 22.00 a šli spať o 23.00, proces trávenia sa zastaví, jedlo hnije celú noc v žalúdku. Inzulín je stále prítomný v krvi pol hodiny, Melotonín sa uvoľňuje ráno a jednoducho nemá dostatok času na začatie regeneračných procesov. Preto nemáte dostatok spánku, trápi vás chronický pocit únavy, trpíte psychózou a obezitou, a tým začnete jesť ešte viac. Je to začarovaný kruh.

Ukazuje sa, že Neumyvaykin si protirečí. Hovorí správne:

  1. Pitie vody prísne pred jedlom po dobu 15 minút a po jedle, pitnú vodu začnite najskôr 2 hodiny. Pite iba vodu, nie čaje, džúsy, kávu a tak ďalej. Vypite najmenej 2 litre vody denne.
  2. Žuvačku dôkladne prežúvajte do stavu pyré, čo zaručuje, že žalúdok bude tráviť a absorbovať maximum živín. Mäso úplne strávi a nenechá hniť jeho časti. (Čo vedie k okysleniu tela)
  3. Jedzte 3-4 krát denne. Celková hmotnosť jedla spotrebovaného naraz by nemala prekročiť 500 - 700 gramov.
  4. Dajte prednosť netučnému mäsu, nespracovaným obilninám a každé jedlo sprevádzajte zeleninou a bylinkami.
  5. Nejedzte po 19-20 hodinách alebo 3 hodinách pred spaním.
  6. Urobte pôst deň na odstránenie toxínov a toxínov z tela (používajte iba vodu a bylinky)
  7. Choďte na šport alebo choďte aspoň 5 km denne, robte rôzne nenáročné cvičenia.

Čo si myslíte, že ak urobíte všetko, ako sa budete cítiť? Okyslí vaše telo alebo troska? Budete veľmi zdravý človek, samozrejme, nie okamžite. Tak prečo by ste mali piť SODA alebo HYDROGEN PEROXIDE?

Zhrnime náš rozhovor alebo môj monológ)) Profesor hovorí o správnych veciach, ale tieto veci sú už dávno známe svetu, je ďaleko od objaviteľa. Každý športovec na kanáli YouTube povie tieto pravdy a ukáže vám. Ukazuje sa, že profesor sa jednoducho PR ako guru a ponúka na pitie SODA a HYDROGEN PEROXIDE, čo skôr alebo neskôr poškodí vaše zdravie a nemôžete urobiť nič, ďalšiu fázu nemocnice a tak ďalej... Ukázalo sa, že profesor Neumyvaykin Ivan Petrovich, obyčajný škodca s megalomaniou, Aj keď súhlasím, môžem vytvoriť prvý dojem.

Nechcel som nikoho uraziť, len som vyjadril svoje myšlienky. Naozaj by som rád počul váš názor na túto tému, napíšte do komentárov.

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi, tlačidlá sociálnych sietí sú nižšie, kliknite na ne, vopred, vďaka)) Všetkým zdraviu a správnym myšlienkam.

Recenzie liečby sodíka

Recenzia úpravy sódy na pečenie

Recenzie sa zhromažďujú z rôznych krajín, rôznych kategórií ľudí za rôzne roky.

  1. Po prečítaní príspevku na sociálnych sieťach môže soda liečiť rakovinu. Ráno som to začal brať v pohári teplej vody. 10 rokov som trpel vaginálnym zápachom. Po mnohých rokoch neúspešnej liečby som sa konečne rozhodol, že by som mal žiť a vysporiadať sa s tým. Týždeň po užití sódy magicky zmizli všetky zápachové a močové problémy, ktoré som mal v mladom veku. Myslel som na týždeň a snažil som sa zistiť, prečo sa moje telo po mnohých rokoch zmení, a pokúsiť sa vyriešiť tento problém. Mesiac potom, čo klikol, to, čo robím inak. Dokonca som si myslel, že to bol môj dezodorant, pretože som prestal používať tú istú značku, ktorú používam mnoho rokov. Každopádne to bolo pred 6 mesiacmi a teraz som konečne šťastný. Teraz to nepijem každý deň, iba v dňoch môjho kritického obdobia. Veľa šťastia všetkým!
  1. Našiel som článok o Dr. Simoncinim z Talianska, ktorý pumpuje sódu priamo do nádorov, aby ich zabil. Brown pokračuje: "Z nejakého dôvodu táto myšlienka rezonovala so mnou. Tri týždne po užití jedlej sódy z javorového sirupu sa mi začal zmenšovať nádor a stal sa mäkším. Dokumentoval to môj onkológ a chirurg pomocou fyzických meraní, ako aj meraní pomocou pomocou ultrazvuku. Nádor klesol z 1,7 centimetra na 1,4 centimetra 2 mesiace po vykonaní ultrazvuku. Nádor sa zastavil a začal klesať.
  1. Prestaňte hovoriť ľuďom s vysokým krvným tlakom, že jedlá sóda nie je pre nich dobrá. Nemôžete určiť, prečo majú vysoký krvný tlak. Mám vysoké hladiny kyseliny močovej, ktorá spôsobuje vysoký krvný tlak. Jedlá sóda pomáha telu čistiť prebytočnú kyselinu močovú, čím znižuje vysoký krvný tlak. Predtým, ako som začal užívať sódu, bol môj krvný tlak 200/120. Po užití sódy sa môj krvný tlak ustálil a bol 98/68. Dúfam, že môžete prehltnúť svoju hrdosť a vytlačiť tento komentár svojim čitateľom. Uveďte všetky fakty..
  1. Najprv, po užití sódy, bol môj krvný tlak veľmi vysoký. Zastavil som. Po 2-3 dňoch som to začal znova užívať. Urobil som to niekoľko mesiacov a moje telo sa viac tolerovalo na sódu. Nepoužíval som často a trochu. Potom pomaly zvyšoval dávku. Po pol roku som začal používať sódu každý deň na čajovú lyžičku raz denne, keď moje pH bolo o niečo viac ako 7, predtým som to užil dvakrát denne. Potom mám normálny krvný tlak, môj katarakta zmizla, hladina cukru v krvi je normálna, videnie sa výrazne zvýšilo, moja rakovina bez chirurgického zákroku a ešte oveľa viac! Teraz som siedmy deň pôstnej sódy, aby som rozpustil tvrdnutie v hrudi po autonehode pred rokom. Je to také jednoduché! Neberiem žiadne tabletky, mám 76 rokov a som veľmi rád za výsledky.
  1. Trpím ankylóznou spondylitídou. Užívam 1 čajovú lyžičku jedlej sódy, 1 čajovú lyžičku melasy, 1 čajovú lyžičku živého octu jablčného muštu, 200 ml teplej vody každé ráno na lačný žalúdok približne v rovnakom čase raz denne. Robím to už 3 mesiace, bez bolesti, bez liekov, ale tiež jesť zdravé potraviny, ovocie a zeleninu chudé mäso dvakrát mesačne. Dúfam, že to pomôže. Neviem, čo je bolesť, a naozaj to pre mňa funguje. Uľahčil mi to život a menej bolesti..
  1. Používam sódu s citrónovou šťavou a zelený čaj ráno po dobu 8 rokov a nikdy som nebol chorý, bez bolesti a choroby.
    Jedna tretina lyžičky jedlej sódy, 1/3 citrónovej šťavy vylisovanej do vrecka a vrece zeleného čaju v šálke teplej vody. Pijem na lačný žalúdok.
  1. Nemám rakovinové bunky, ale počul som, že sóda pomôže zlepšiť úroveň pH pre zdravší životný štýl, a preto som ho začal piť. Začal som každé ráno piť ½ čajovej lyžičky a robil som to asi 7 mesiacov, a zatiaľ som nemal žiadne problémy, pokiaľ viem, iba pozitívne účinky, ako je strata tukovej hmoty a mierny nárast energie. Len sa pýtam, či to bude mať nejaké následky z dlhodobého pitia nadmerného množstva sódy?
  1. Včera v noci som mal taký útok žalúdočných štiav, že som si myslel, že mám infarkt a zomriem. Nie som preháňaný. Skúsil som všetok ľad, mlieko. Potom som našiel váš web na stránkach Google. Snažil som sa ¼ lyžičku sódy v 250 ml vody a aký je rozdiel. Wow. Dnes spievam chvály. Možno spal vo vzpriamenej polohe v hlbokom kresle konečne trochu spal. VĎAKA. Prečo mi to lekár predtým nepovedal? Dnes mám trochu krvi na hrudi (myslím, že mám v pľúcach nejakú kyselinu), ale v čom je rozdiel. poďakovať.
  1. Soda proti akné. Môj syn má 12 rokov a má veľa akné. Veľa som vyskúšal: žinku, peelingy na tvár, adstringenty a zvlhčovače, ale nič nepomohlo. Skúšal som sódu, nalepil som ho a prinútil ho, aby ho každé ráno a večer používal na svoju tvár, a bolo to fantastické! Akné sa zmenšila a mnohé z nich sú preč. Jeho póry sú omnoho menšie. Je to skutočne lacné.
  1. Mám 35 rokov a stále mám mierne množstvo akné s menším počtom zlomenín počas menštruačného cyklu. Ráno som začal používať sódu na umývanie tváre viac ako 6 mesiacov. A teraz nemám jediný pupienok mesiac! To je pre mňa skutočne úžasné! Peroxid vodíka som začal používať po umývaní tváre a čoskoro som pridal sódu. Takže som si myslel, že je to kombo, ale stal som sa lenivý a prestal používať peroxid. Ale ani potom nedošlo k prepuknutiu akné, teraz viem, že sóda to funguje!
  1. Ako dospelé som začal trpieť alergiami. V tejto sezóne ma alergia zasiahla asi pred šiestimi týždňami. Každý rok chodím k lekárovi. Každý rok hovorí to isté: „Tento rok bude najhorší, pokiaľ ide o alergie.“ Mám predpísaný rovnaký liek, ktorý ma nezbavuje príznakov: hučanie v ušiach, nadmerné kašeľ a veľa hlienu. Minulý týždeň som začal piť asi 125 ml teplej vody s lyžičkou jedlej sódy. Všetky vyššie uvedené príznaky zmizli. Necítil som sa tak dobre ako minulý týždeň.
    Môj šesťročný syn chytil tento týždeň vírus žalúdka, bol to vysoko energetický chlap a niekoľko dní bol ochabnutý. Žiadny z produktov: kurkuma, drevené uhlie, mäta, čierny čaj, jablčný ocot, éterické oleje nepomohli. Bez týchto výrobkov by možno bol horší, ale bol som prekvapený, že tak dlho neodišiel. Niekoľkokrát som mu ponúkol sódu, s vedomím, že to pomáha jeho bratom a sestrám cítiť sa lepšie, aspoň na chvíľu. Urobil som mu z príjemného teplého kúpeľa s šálkou jedlej sódy a ¼ šálky soli Epsom. Hral vo vani 20-30 minút. Keď vyšiel z kúpeľa, bol energický. Jedol obed. Dnes sa vrátil na svoje miesto a dokonca so mnou chcel urobiť malý výlet. Zdá sa, že sodíkové kúpele vždy poskytujú dočasnú úľavu pri akútnych ochoreniach..

  1. Mám chronické problémy s močovým mechúrom (intersticiálna cystitída) a vždy som sa snažil to vyliečiť. Vypil som ½ čajovej lyžičky jedlej sódy v malom množstve vody, vypil som ju, keď bol môj močový mechúr chorý. Po 15 minútach bolesť zmizla. Cítil som, že môj močový mechúr je menej podráždený. V každom prípade soda urobila to, čo lieky nemohli urobiť za stovky dolárov - aby som sa cítila lepšie! Elizabeth
  1. Skúsil som pár čajových lyžičiek jedlej sódy namiešaných na pol až tri štvrtiny pohára vody, aby som znížil oslaňujúci plyn a bolesť žalúdka. Po 15 minútach bolesti plynu zmizli. Nemohol som to urobiť skôr.
  1. Jeden rok som trpel akútnou bolesťou na pravom palci. Počul som, že sóda môže pomôcť. Vzal som si polievkovú lyžičku do pohára vody, premiešal sa a pil. Bolesť zmizla behom niekoľkých minút! Predtým som nemohol ani stáť na celej nohe. Som veľmi vďačný za informácie na tejto stránke. Od lekárov, ktorí predpisujú iba nebezpečné lieky, som nedostal žiadnu pomoc..
  1. Pri zápche a bolesti kolena si vezmem pol čajovej lyžičky jedlej sódy, keď vstávam v noci na močenie. Poskytuje výsledky krátko po aplikácii, počas dňa je bolesť svalov oveľa menšia a po tom, čo som ho vypil niekoľko dní, bolesť v kolene zmizla. Nemám lepšie šťastie. Mám 82 rokov.
  1. Po začatí chemoterapie na leukémiu som mal NAVERE nevoľnosť. Po chemoterapii ma nevoľnosť prenasledovala rok. Skúšal som všetko, čo mi lekári dali. Nakoniec som bol unavený z brania chemikálií a začal hľadať prírodné prostriedky. Skúsil som sódu na nevoľnosť a po 5 minútach sa mi takmer úplne stratila nevoľnosť. Aj keď chemikálie sú účinné na hodinu, aby pomohli. Veľká vďaka.
  1. V noci mám niekedy nepokoj v nohách. Skúsil som ¼ lyžičku jedlej sódy v pohári vody. Po 20 minútach sa mi nohy uvoľnia a môžem spať. Soda mi naozaj pomáha!
  1. Soda mi pomohla opláchnuť bolesť hrdla opuchnutými žľazami po 1 dni. Opláchla som asi 10 minút 3-krát denne. Všetko, čo môžem povedať, ďakujem.

Prečítajte si recenzie o liečbe sódy na pečenie a teraz sa rozhodujete, či budete piť sódu alebo nie.

Poznámka: Tento článok slúži iba na všeobecné informácie. Materiál v tomto článku nepredstavuje lekárske alebo farmaceutické poradenstvo. Mali by ste ju vyhľadať od kvalifikovaných lekárskych a farmaceutických organizácií..